Cégünk 1991-ben magyar tulajdonosok által alapított társaság. Alakulásunk óta változatlanul Dunakeszin végezzük tevékenységünket, figyelmet fordítva a folyamatos fejlődésre és a minőségi termékek előállítására.  Ennek köszönhetően az évek során több ismert vállalatot szereztünk meg partnerünknek, valamint jelen vagyunk a hazai és a külföldi piacon egyaránt.

Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás. Az egyedi és/vagy sorozatgyártás a gépparkunkban megtalálható hagyományos és CNC-vezérelt gépekkel történik, valamint használatban vannak hagyományos esztergagépek, marógépek, furat-, sík- és palástköszörűgépek. Emellett 2015-ben elindítottuk vulkanizáló részlegünket is, foglalkozunk gumi és fém-gumi alkatrészek gyártásával azok sütőszerszámainak megtervezésével és legyártásával együtt. 2007 óta termékeink között megtalálhatóak a különféle hidraulika munkahengerek. Mérőszobánkban 3D-s mérőgép, repedésvizsgáló, felületi érdességmérő és keménységmérő gép biztosítja a megfelelő ellenőrzést.

Mivel komplett késztermékek gyártásával is foglalkozunk, így alvállalkozók segítik bizonyos műveleti lépések elvégzését, mint a fémformázás, süllyesztékes kovácsolás, felületkezelés, hőkezelés, lézervágás, élhajlítás vagy egyéb lakatos munkák.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a vasúti járműalkatrészek gyártásában. Többek között szerződött partnereink: BKV Zrt., Dunakeszi Járműjavító Kft., MÁV-START Zrt., MÁV VAGON Kft.

Leköthető szabad kapacitással rendelkezünk az említett területeken, nagyjából 3000 munkaóra/hó össz. mennyiségben.

Cégünk  minőségirányítási rendszerét 2000. december 20-án a Lloyd’s Register Quality Assurance auditálta és évente vizsgálja, tehát minőségirányítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2015 szabványnak.

Search this website